Curs Iniciació Reiki a Sabadell

Divendres 18 i Dissabte 19 d’octubre

Reiki
  • HORARIS I APORTACIÓ
  • Divendres 18 d’octubre de 17:30h a 20h.

    Dissabte 19 d’octubre de 10h a 14h

    90€

El REIKI és una Técnica terapèutica reconeguda per la OMS (Organització Mundial de la Salud) on és descriu com “Una de las prácticas de salud multidisciplinaria válida para la atención a Nivel Comunitario dentro de los Niveles del Sistema de Salud

El seu origen és japonés i és basa essencialment en la millora  de la Salud mitjançant la transmissió d’energia universal, la paraula REI  representaria l’univers o l’esperit i KI l’energia o la força vital.

Aquesta tècnica s’ensenya normalment en 3 graus o nivells el primer o SHODEN:

La iniciació al primer nivell de Reiki és un curs on s’aprenen les bases, l’origen i el els processos d’auto tractament i tractament a altres.

Si bé és cert que REKI és una energia universal amb la que tots tenim contacte, el procés d’iniciació és normalment necessari.

  • En primer lloc cal obrir el canal energètic per on ens connectarem i podrem transmetre la energia, aquest canal el tenim tots i totes, fa tant temps que no l’utilitzem i vivim en un món tant frenètic, que en la majoria dels casos és troba adormit. Mitjançant el primer nivell descobrirem i despertarem el nostre canal.
  • En segon lloc, com en qualsevol cerimònia d’iniciació ancestral, l’iniciat mitjançant aquest procés espiritual i psicològic fa un acte d’afirmació, acceptació i respecte, tant cap al que el REIKI representa com cap a un mateix, aquest acte que podríem anomenar “psicomàgic” atorgarà a la persona la confiança i l’enpoderament necessari per poder exercir.
  • I ja per acabar, durant el desenvolupament  és proporcionen els coneixements teòrics i pràctics necessaris per iniciar el camí de creixement personal que desprès cada individu podrà seguir  en “libre alvedrio”.

També obtindràs un  quadern i el diploma acreditatiu del nivell 1.

Estàs interessat o tens alguna pregunta?

Per qualsevol dubte truca al 654935625 o contacta a través del formulari!